2016-02-14


Video tonton Maharaja Lawak Mega MLM 2016 minggu 4 secara full online. Pentas gelanggang MLM 2016 kini sudah berada di minggu ke empat pada Jumaat 19 Februari 2016 bertempat di Royale Teater Shah Alam. Tema pada minggu 4 adalah bertemakan moral. Terdahulu, 3 peserta telah tersingkir antaranya adalah Kumpulan Awok pada minggu kedua manakala Kavin dan Chilok tersingkir pada minggu ketiga. Oleh itu, kini hanya tinggal 12 kumpulan sahaja lagi yang berentap di gelanggang MLM 2016. Saksikan Maharaja Lawak Mega 2016 pada setiap jumaat bermula pada jam 10.00 malam hanya di saluran Astro Warna dan Mustika HD. Kepada anda yang terlepas menonton MLM 2016 minggu 4, anda boleh tonton dilaman ini sebaik sahaja rancangan tamat.


Borang pendaftaran calon persendirian PT3 SPM SPMU dan STAM 2016. Menerusi kenyataan rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), pendaftaran bagi calon persendirian bagi peperiksaan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3), Sijil Peperiksaan Malaysia (SPM), SPM Ulangan (SPMU) dan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) akan dibuka mulai 1 Mac 2016 sehingga 31 Mac 2016. Borang boleh didapati di Pejabat Pendidikan yang berhampiran dan pendaftaran lewat adalah tidak akan dilayan.

Borang Pendaftaran Calon Persendirian PT3 SPM SPMU & STAM 2016
Perlu dimaklumkan bahawa borang pendaftaran hanya boleh didapati menerusi Jabatan Pendidikan Negeri yang berhampiran sahaja. Tiada borang pendaftaran akan diedarkan secara online.


Ucapan Ayat Ayat Romantik Dan Jiwang Buat Kekasih - Updated 2016/ 2017
 1. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!
 2. Aku terasa sesuatu dihatiku.. ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!
 3. Apakah kasih sayang perlu diucapkan? Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.
 4.  Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu..
 5. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.
 6. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit.. bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan.. Ini adalah cinta tanpa syarat.. Aku begitu menyintaimu…
 7. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?
 8. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu..
 9. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.
 10. Cintaku bukan ibarat kertas… Cintaku adalah bara yg sentiasa menyala...dan semakin marak ditiup kerinduan padamu…
 11. Jika mencintaimu satu kesalahan.. biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu..
 12. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu… Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku
 13. Aku tak dapat hidup tanpamu… kerana kaulah nyawaku..
 14. Jika cinta itu dicukai.. aku lah pembayar cukai paling tinggi!
 15. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku...Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.
 16. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan, Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan, Air mata kerana kekasih 1penyesalan, Air mata kerana Allah 1 keberkatan.
 17. Dari mana datangnya cinta? dari SMS turun ke hati ..
 18. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I
 19. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!
 20. Hello..Aku pencuri! dan aku di sini nak curi hati kau!!!
 21. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !
 22. Luahan Cinta Ibarat Kentut.....ditahan sakit… dilepas malu… dah keluar..fuhhh! Lega!!!
 23. Jika kau hidup sehingga 100 tahun.. aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau..
 24. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.
 25. Walau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!
Semoga Berguna Ucapan Ayat Ayat Romantik Dan Jiwang Buat Kekasih ini

Sumber : Josrevolution Blogspot

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget