Live Streaming Bola Sepak Malaysia Vs Papua New Guinea : International Friendly Match - 14 November 2016


Kepada para peminat bola sepak tanah air, jangan lupa untuk menyaksikan live streaming Malaysia vs Papua New Guinea pada hari ini iaitu 14 November 2016 (isnin). Siaran langsung perlawanan persahabatan antarabangsa antara Malaysia melawan Papua New Guinea akan berlangsung pada jam 3.00 petang bertempat di Stadium Shah Alam,Selangor. Perlawanan ini sudah tentu di tunggu-tunggu oleh para peminat bola sepak tanah air untuk melihat sejauh mana keupayaan skuad negara yang di latih oleh Datuk Ong Kim Swee ketika ini.

Siaran eksklusif secara live turut disiarkan menerusi saluran Astro Arena (801) dan Youtube Astro Arena bermula pada seawal jam 2.30 petang seperti biasa akan bermula dengan pra-rancangan. Bagi peminat yang ingin menonton secara live internet streaming berikut adalah pautan online bagi menyaksikan perlawanan bola sepak diantara Malaysia menentang Papua New Guinea iaitu satu perlawanan bola sepak persahabatan antarabangsa dalam kalendar FAM .

Live Streaming Malaysia Vs Papua New Guinea : ASTRO ARENA  801

Live Streaming Malaysia Vs Papua New Guinea 14 November 2016 
  • Server Streaming : LIVE STREAMING SERVER 1
  • Masa: 3.00pm  Waktu Malaysia
  • Lokasi: Stadium Shah Alam 
  • Penyiar Rasmi: Astro Arena 801 
Selamat menonton Live Streaming Bola Sepak Malaysia Vs Papua New Guinea : International Friendly Match - 14 November 2016 .
Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget