Akibat Bayar Pelacur Dengan Telur Rebus

SEORANG pelacur di Zimbabwe telah memukul kepala seorang lelaki dengan botol bir selepas lelaki terbabit menawarkan untuk membayar perkhidmatan seks dengan telur rebus. Dalam kejadian yang memalukan itu, Moses Mushonga, 28, ketika itu sedang berjalan di bandar Mashonaland apabila dia menemui perempuan berkenaan. Moses kemudiannya menyentuh payu dara pelacur terbabit.

Moses memberitahu pelacur yang dikenali sebagai Chipo itu bahawa dia telah menggunakan wang yang ada untuk membeli dua biji telur namun malangnya dia telah makan sebiji telur, jadi hanya tinggal sebiji sahaja telur untuk dibayar kepada pelacur tersebut. Mendengarkan pengakuan jujur Moses itu, Chipo menjadi marah dan terasa dihina, lalu dia memukul kepala Moses dengan botol bir hingga lelaki itu pengsan.

Selepas sedar Moses mendapati kepalanya berdarah.“Dia boleh kata tidak sahaja,’’ katanya. Dalam pada itu, pelacur terbabit, Chipo berkata Moses perlu diajar tentang cara-cara untuk menghormati orang. Chipo bagaimanapun tidak didakwa oleh polis. Sementara itu, Weekend Post melaporkan, keadaan ekonomi yang meleset di negara itu telah memaksa pelacurnya menurunkan harga perkhidmatan mereka pada harga hampir sama dengan separuh roti. 

sumber : mynewshub.cc
Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget