Semakan Keputusan KAFA UPKK 2015 Online & SMS


Semakan keputusan Ujian Penilaian Kelas KAFA (UPKK) bagi tahun 2015. Pihak JAKIM telah mengumumkan bahawa semakan keputusan UPKK akan diumumkan keluar pada Jumaat 15 Januari 2016. Tambah JAKIM lagi, keputusan UPKK akan dihantar ke Pejabat Agama Islam Daerah masing-masing terlebih dahulu sebelum dipanjangkan ke sekolah anak tuan-puan. Pihak sekolah yang terlibat menjadi pusat peperiksaan UPPK 2015 boleh mengambil keputusan UPKK tersebut pada tarikh 15 Januari 2016 di Pejabat Agama Daerah masing-masing. Oleh itu, ibu bapa dinasihatkan untuk merujuk sekolah masing-masing mengenai tarikh mengambil keputusan UPKK 2015.

Semakan Keputusan KAFA UPKK 2015 Online & SMS
Menerusi makluman rasmi JAKIM, Keputusan akan sampai ke sekolah selepas tarikh pengumuman rasmi daripada Jakim iaitu pada Jumaat 15 Januari 2016 selepas jam 10.00 pagi. Manakala, buat masa ini tiada capaian melalui SMS. Pihak sekolah akan mengambil keputusan UPKK 2015 menerusi Pejabat Agama Daerah masing-masing. Ibu Bapa dinasihatkan untuk rujuk ke sekolah anak masing-masing mengenai pengedaran keputusan UPKK.

Pengumuman Keputusan KAFA UPKK 2015 Online & SMS
JAKIM telah menghantar Keputusan UPKK di Pejabat Agama Islam Daerah masing-masing mulai 15 Januari 2016. Ibu bapa dinasihatkan untuk merujuk sekolah masing-masing mengenai tarikh pengambilan KAFA UPKK 2015. Berikut adalah contoh surat edaran yang dikeluarkan oleh pihak sekolah kepada ibu bapa.

Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget