Sebab Sebab Lelaki Kacak Bukan Pilihan Wanita


Ramai Orang Beranggapan Wanita Hanya Akan Memilih Lelaki Yang Kacak Sebagai Teman Hidup, Tetapi ianya Sangat Bercanggah Dengan Fakta Bahawa Wanita Lebih Selesa Memilih Lelaki Yang Sederhana Berbanding Lelaki Yang Lebih Kacak!!

Berikut ialah Sebab  Sebab Lelaki Kacak Selalu Ditolak Oleh Wanita

1.  Lelaki Kacak Kuat Perasan
Lelaki kacak hidup dengan rasa syukur dengan apa yang dimiliki, ada yang terasa dirinya sudah bagus Dan Sempurna sehinggakan mula lupa diri Dan berlagak.. Mereka Mudah Menganggap Semua Wanita Menyukai Mereka Lalu mereka Jarang serius Dalam Hubungan,

2. Lelaki Kacak Memilih Bulu
Tentang memilih bulu ini saya pasti anda kaum perempuan sangat setuju bukan? Zaman sekarang kaum wanita sangat hebat dalam memilih pasangan tetapi malangnya sedar ataupun tidak, lelaki kacak pastinya Bukan antara Pilihan Utama Wanita . kerana mereka sudah maklum ”golongan Lelaki kacak Kebanyakan memilih wanita yang hot, kaya dan juga menjadi rebutan lelaki lain”.

3. Lelaki Kacak Ikon Kasanova
Kasanova Dan Banyak sparepart memang tak boleh lari dengan mereka yang kacak jadi malang buat jejaka ini kerana wanita sekarang semakin bijak. . Memiliki rupa pastinya akan dilabel Kasanova, Ya Bukan Semua Tetapi Label Playboy Dan Kasanova Seperti Sudah Sebati Dengan Lelaki Yang kacak,


4. Lelaki Kacak Banyak Alasan
Kalau perempuan terkenal dengan bebelan manja, lelaki kacak pula tak kurang hebatnya memberi 1001 alasan. Alasan Selalu dicipta untuk melepaskan diri tetapi tatkala lelaki kacak mengeluarkan perkataan ajaib, perempuan boleh Cair Aiskrim yang peliknya perempuan masih lagi menerima alasan tanpa banyak persoalan. Tetapi semakin Lama taktik sebegini mudah dihidu dan menjelikkan dan hanya helah lapuk untuk memikat wanita. 

Sumber: penpatah
Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget