TONTON VIDEO : Tun Dr Mahathir Sertai Bersih 4.0


KUALA LUMPUR: Tun Dr Mahathir Mohamad sekali lagi menyertai perhimpunan Bersih 4.0 di ibu negara. Beliau tiba di Pasar Seni kira-kira pukul 4.15 petang ditemani bekas menteri di jabatan perdana menteri, Datuk Zaid Ibrahim. Turut sama ialah isterinya, Tun Dr Siti Hasmah Mohd Ali.

Kehadiran Dr Mahathir ke perhimpunan Bersih 4.0 hari ini adalah yang kedua selepa pertama kali mengejutkan perserta perhimpunan tersebut pada kira-kira pukul 7.25 malam Sabtu.

Ketika bercakap kepada media di hadapan pintu masuk utama Pasar Seni, Dr Mahathir sekali lagi mengulangi dakwaannya berhubung dana 1Malaysia Development Berhad (1MDB) dan sumbangan derma politik berjumlah RM2.6 bilioan terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Beliau juga menggesa Najib supaya meletak jawatan. "Kita tak patut benarkan beliau menyalahguna kuasanya sebagai perdana menteri. "Patut diadakan undi tidak percaya di Parlimen," katanya.

Mengulas mengenai kehadirannya di perhimpunan Bersih 4.0, Dr Mahathir berkata: "Kita di sini kerana tidak boleh menerima pentadbiran Datuk Seri Najib ", lapor mstar online

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget