TM Unifi 30Mbps, 50Mbps

TELEKOM Malaysia (TM) menawarkan pakej 30Mbps dan juga 50Mbps yang ditawarkan di sejumlah kawasan sejak beberapa bulan lepas. Untuk kedua-dua pakej ini, TM menggunakan kaedah penjenamaan baru, di mana ia dilabelkan sebagai Unifi 30Mbps dan Unifi 50Mbps; berbanding penggunaan VIP10 dan sebagainya sebelum ini.

Perkara ini memperlihatkan kepada penggunaan jenama baru dalam pakej penawaran Unifi. Disamping itu, TM turut memberikan petanda mereka akan hadir dengan pakej internet lebih laju. Melalui pakej 30Mbps, TM menawarkan ia pada harga RM199 sebulan; merupakan harga sama seperti Unifi VIP10.

Ia turut menawarkan pakej kandungan tambahan untuk HyppTV, selain penawaran tambahan berbayar melaluinya. Pengguna turut boleh menaik-taraf pakej tersebut kepada 50Mbps. Melalui pakej Unifi baru ini juga, TM memfokuskan kepada kebolehan pengguna mengubah dan menambah apa yang diinginkan berdasarkan kepada penggunaan dan keperluan mereka – dan segalanya akan dipaparkan pada satu bil yang sama.

TM mengatakan pakej ini ditawarkan di semua lokasi Unifi, tetapi perlu menyemak terlebih dahulu sama ada kawasan tersebut menyokong rangkaian 30Mbps dan ke atas ataupun sebaliknya.

Seperti semua sedia maklum, ramai pelanggan sedia ada untuk pakej Unifi VIP 10 telah mula menerima penaiktarafan percuma ke pakej 30Mbps baru ini sejak beberapa minggu lepas, lapor sinar harian
Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget