Nora Danish bikin kecoh pakai Bikini di Pulau...

Memang panas betul Malaysia ni kan? Sampaikan ramai artis Malaysia ni kalau pergi bercuti kat pulau mesti nak tampil berbikini.. Katanya pelakon hot mommy Nora Danish pun dah berani tampil berbikini waktu pergi bercuti kat sebuah pulau.. Betul ke?

Tak baik tau fitnah ni, dah jadi mak orang pun takkanlah Nora berani tampil berbikini.. Mungkin pelanduk 2 serupa.. Kita kan ada 7 orang muka sama..hehe.. KAt media sosial tersebar sekeping gambar mendakwa Nora berbikini, Miss A tengok pun terkejut.. Nampak memang sama wei..

Tapi, Nora menerusi laman Instagramnya dah tampil menjelaskan segalanya.. Memang muka wanita tu sama dengan Nora.. Tapi, bukan dia la, wanita tu merupakan seorang wanita berbangsa cina..

“Lepas ini setiap perempuan pakai bikini semua saya?, muka sama semua saya, God please give me a break. Ada berjuta penduduk kot penat nak deny semua. Tolonglah beri saya rehat,” tulisnya

Kecian kat Nora tak pasal-pasal ke fitnah dengan sebuah laman Instagram yang menggunakan nama @miss_kepoh.. Bengang dengan IG yang selalu dok fitnah artis-artis ni, Nora minta semua followernya buat report pasal Ig tu..

Siap Nora sediakan pantun lagi tau untuk @miss_kepoh tu.. Boleh tahan makan dalam jugak la.. Banyak sungguh kontroversi yang cuba diwujudkan individu tak bertanggungjawab nak jatuhkan Nora.. Memang orang tak senang duduk tengok Nora ni popular lapor Miss A/UtaraNews.com
Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget