TONTON VIDEO ONLINE : BAPA JAHAT MACAM SETAN


TERAJANG KEPALA ANAK
Video bapa sepak kepala anak yang tengah belajar.Kalau tengok dari bahasa tu, kejadian macam di Thailand.Cuma nak kita ambil iktibar..Marah macam mana pun janganlah sampai dera anak macam tu sekali. Admin tak sanggup nak tengok sampai habis sebenarnya..Lagi Video Like -- Friends Of PDRM
Posted by Friends Of PDRM on Wednesday, 5 August 2015
PETALING JAYA: Seorang bapa menggunakan kaedah menyepak dan menendang untuk mendidik anaknya belajar membaca. Kaedah tidak berhati perut itu kemudian dimuat naik dan dikongsi di laman sosial Facebook. Berdasarkan rakaman audio, si bapa bertutur bahasa Thai mengajar anaknya yang berusia sekitar 6 tahun membaca. Peliknya, setiap kesilapan yang dilakukan, kanak-kanak malang itu akan menerima tendangan. Di penghujung rakaman, ia menunjukkan mangsa dibelasah tanpa belas kasihan, dicekik dan di baling buku. Ketika itu kedengaran suara seorang perempuan yang dipercayai ibunya cuba menghentikan tindakan tidak berperi kemanusian itu, lapor free malaysia today- Sumber Berita Malaysia Terkini Online
Labels:

Catat Ulasan

[blogger]

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Dikuasakan oleh Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget